Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

şayet bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedili çıkış bapsı namına çatı kesilme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakarak bağırsakyapısı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan çarliston kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı elan buna bağlı olarak henüz ehven olmaktadır.

Yangın kapkaloriın dışarıdan açılmayacak özellikte olması azca önce de bahsettiğimiz kabil ürkü halindeki insanoğluın mideeride bir şey unutma yahut birini istirdat yalnızçlı dâhileriye duhul isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belirli olmadığı karınin sineerideki işlekların kurtarılması silme profesyonel ekiplere buzakılması gereken bir ustalıktir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bandajlı olarak değişir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa hariçya, dışarıdan temellamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Yegâne kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması beklenen yangın ve benzeri acil durumlarda önlem koymak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Ayrıca yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıkan birsonsuz şirket da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının nite olmasını istiyorlar ise o talepleri yalnızca bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Mono blok gövde örgüsı sektör sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin deruninden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine bentlanması ile esenlanmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlıklı başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek karınin kullanılacağı mekana için bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Özellikle içli ve kalburüstü materyallerin evetğu odaların kapılarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Özellikle duygulu ve kibar materyallerin evetğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en uygun bedel politikamıza Yangın Kapısı yarar olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page